Widgets

Maatwerk invoegtoepassingen om je interactieve video’s te verrijken.

Widget: Persoonlijke tekst

Persoonlijke tekst

Spreek klanten persoonlijk aan met gepersonaliseerde teksten in de video met deze tekst personalisatie widget. Ons platform koppelt op een slimme en veilige manier interactieve video's aan databases of CRM systemen. Zo blijven de klantgegevens in de video altijd up-to-date.

Widget: Scène Segmentatie

Scène Segmentatie

Meerdere segmenten bedienen in een interactieve video? Serveer dan volledig automatisch de juiste video's aan de juiste doelgroep. Een scène segmenatie widget doet dit bijvoorbeeld op basis van leeftijd, locatie of klanttype. Zo krijgt elke kijker alleen te zien wat voor hem of haar relevant is.

Widget: A/B Split

A/B Split

Wil je continu blijven optimaliseren? Door gebruik te maken van de widget voor A/B-testen in je video's worden kijkers willekeurig (bijvoorbeeld 50/50) verdeeld over ingestelde varianten. Zo kun je meten welke type buttons of routes in jouw interactieve video de meeste conversie opleveren.

Widget: Countdown Timer

Countdown Timer

Tijdsdruk kan het maken van keuzes sterk beïnvloeden. Soms ten goede, bijvoorbeeld als je een stresssituatie wilt simuleren of spanning wilt opbouwen. Deze timer widget geeft de kijker de juiste feedback door te laten zien hoeveel tijd er over is om de vraag te beantwoorden.

Widget: Invulformulier

Invulformulier

Genereer kwalitatieve leads met een invulformulier widget op maat in jouw video. Wij zorgen ervoor dat de verzamelde e-mailadressen bij jou terecht komen. We sturen ze direct naar je door of koppelen ze aan elk gewenste systeem zoals MailChimp of Marketing Automation Tools.

Widget: Persoonlijke Audio

Persoonlijke Audio

Gebruik audiofragmenten om de gepersonaliseerde beleving helemaal compleet te maken. Het is met deze widget nu zelfs mogelijk om unieke bedragen zoals opgebouwd pensioen of verzekeringspremies volledig uit te laten spreken.

Widget: Social Share

Social Share

Wil je jouw kijkers activeren om de video gelijk te delen met vrienden of collega's? Voeg dan de Social Share widget toe. Met een druk op de knop kunnen ze zelf kiezen via welk social media kanaal ze de interactieve video willen delen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op