Bedrijfsfilm

Overtuig je prospects met een goede interactieve bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken?

Je bent trots op je bedrijf. Het liefst zou je elke potentiële klant een persoonlijke rondleiding geven in je pand. Laten zien hoe hard je collega’s werken, hoe zorgvuldig jullie aan jullie producten of diensten werken en hoeveel tijd jullie steken in een goede klantrelatie. Maar die tijd heb je nu eenmaal niet. Wat je wél kunt doen, is een mooie bedrijfsfilm laten maken en deze overal tonen en verspreiden.

Video content heeft het afgelopen decennium enorm aan populairteit gewonnen. Het bekijken van een video heeft meestal de voorkeur boven het lezen van een tekst. Met een goede bedrijfsfilm laat je op een sfeervolle manier zien waar je organisatie voor staat, wat jullie kunnen betekenen voor de doelgroep en waarom jullie nu eigenlijk doen wat jullie doen. Je laat zien waarom iemand moet kiezen voor jouw bedrijf en niet voor de concurrent. Door interactieve of gepersonaliseerde elementen toe te voegen, til je je bedrijfsfilm naar een nóg hoger niveau. Je kunt hiermee namelijk echt de interactie aangaan met je (potentiële) klanten en daarmee meer betrokkenheid creëren. Een unieke kans om een flinke streep voor te krijgen op concurrerende bedrijven.

Bekijk deze interactieve bedrijfsvideo voor Tover

Voor Tover ontwikkelden wij deze interactieve video. In deze video lichten medewerkers de diverse doelgroepen en afdelingen van Tover toe vanuit persoonlijke pitches. De persoonlijke verhalen moeten zorgprofessionals inspireren. Het doel van de tovertafel is om de kwaliteit van leven in de zorg te verbeteren.

Meer over GoldfiZh

Mareijn de Wit

Interactieve bedrijfsvideo

Waar lineaire video’s slechts kunnen worden ingezet om eenzijdig te zenden, kun je met een interactieve video echt de interactie aangaan met je prospects en klanten. Door bijvoorbeeld klikbare elementen en verschillende verhaallijnen in de video toe te voegen, kun je de kijker echt de content bieden die op dat moment relevant voor hem is. Zit deze kijker nog in de oriënterende fase? Kent hij je producten of diensten al en staat hij op het punt om een aankoop te doen? Of is hij een terugkerende klant? Deze drie verschillende doelgroepen wil je drie verschillende video’s laten zien, om zo goed mogelijk in hun informatiebehoefte te voorzien. Dat zorgt er namelijk voor dat de video langer en beter wordt bekeken en dus ook beter wordt onthouden. Ook met informatieve tekstblokken, animaties en quiz elementen kun je jouw bedrijfsfilm interactief maken. Zo kun je jouw bedrijfsvideo echt inzetten om online doelstellingen te realiseren.

Gepersonaliseerde bedrijfsvideo

Met het personaliseren van je bedrijfsfilm wordt deze nóg relevanter voor elke individuele kijker. Zo kun je vooraf bepalen welke fragmenten een kijker te zien krijgt, op basis van zijn persoonlijke of demografische gegevens. Ook het toevoegen van gepersonaliseerde audiofragmenten, teksten en afbeeldingen is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van de accountmanager waarmee de prospect of klant eerder contact heeft gehad, of het bespreken van een onderwerp waarover de kijker eerder een whitepaper heeft gedownload. Daarmee wordt je video niet alleen op doelgroepniveau relevant, maar zelfs op individueel niveau.

De voordelen van een interactieve of gepersonaliseerde bedrijfsvideo

Tot 3x langer bekeken

Een interactieve video wordt tot wel 3x langer bekeken dan een lineaire video. Hierdoor ziet de kijker een groter gedeelte van de boodschap, die daardoor beter wordt overgedragen.

Optimale relevantie

Relevantie is key! Door toevoeging van interactieve en gepersonaliseerde elementen serveer je een video die volledig geoptimaliseerd is voor de individuele kijker.

Hogere ranking in Google

Je website krijgt een hogere waarde en ranking in Google door goede video content. Wordt je video daarnaast ook op Youtube veel gezocht en bekeken? Dubbel winst!

Inzicht in kijk- en klikgedrag

Met de Ivory Studio software kun je het kijk- en klikgedrag van je doelgroep analyseren. Dit stelt je in staat je video’s continu te optimaliseren voor meer resultaat.

Aantoonbare ROI door meetbare conversie

Welke route bewandelen de kijkers door de video? En worden de conversiedoelen wel behaald? De Ivory Studio software maakt de ROI van je video’s inzichtelijk.

Goed voor je branding

Video marketing draagt sterk bij aan je naamsbekendheid en branding. Hierdoor raken mensen vertrouwd met je merk, wat uiteindelijk een positief effect heeft op je conversie.

Op zoek naar een creatief bureau?

Laat jouw bedrijfsvideo maken door één van onze ervaren en innovatieve partners. Zij gaan graag met jouw bedrijfsfilm aan de slag.

Ivory Studio software

Onze creatieve partners werken met de Ivory Studio software voor interactieve video. Deze software stelt je in staat het kijk- en klikgedrag van je doelgroep te analyseren, door middel van het Analytics dashboard. Zo kun je jouw bedrijfsvideo’s continu blijven optimaliseren. Door middel van de Database kun je jouw video’s personaliseren en dus elke individu een unieke video laten zien.

Maatwerk mogelijkheden

Heb je speciale wensen qua functionaliteiten? Er zijn allerlei maatwerk toevoegingen mogelijk om je video’s nog meer te verrijken, zoals persoonlijke audio, een invulformulier widget of A/B-testen. Ook diverse integraties zijn mogelijk, met onder andere Google Analytics en Mailchimp.

Bekijk meer bedrijfsvideo's

Laat je inspireren door de video’s van onze partners:

PostNL

Gepersonaliseerde videocampagne voor bestaande B2B klanten.

Lansigt

Hoe werf je de nieuw personeel én vind je de juiste match? Met behulp van deze interactieve video krijgen kandidaten een kijkje achter de schermen.

Floricultura

Interactieve video waarbij het assortiment orchideeën wordt getoond.