Professionele videoproductie

Het is tijd voor de volgende stap in jouw marketingstrategie. Maak kennis met onze professionele partners en creëer samen de beste videoproducties. Doelgroepgericht, gepersonaliseerd, interactief en converterend.

Video op maat laten maken

Video productie heeft de laatste jaren een vaste plek binnen onze marketingstrategie ingenomen. Het bekijken van een video is een prettige manier van informatie tot je nemen – en dat vinden jouw klanten ook. Video content kan voor allerlei doeleinden worden ingezet: om producten en diensten te promoten, de verkoop te stimuleren, om veiligheidsinstructies over te brengen, als recruitment middel of juist als trainingsmateriaal voor nieuwe medewerkers. Maar bovenal draagt het verspreiden van goede en relevante video content bij aan je naamsbekendheid en branding. Hierdoor raken mensen vertrouwd met je merk, wat weer een positief effect heeft op je conversie. Oh en ook niet onbelangrijk: het geeft een boost aan de waarde en ranking van je website in Google!

De uitdaging om op te vallen in de continue stroom van allerlei soorten content en reclames wordt echter steeds groter. Relevantie is key, anders liggen verveling en vergetelheid al gauw op de loer. Onze innovatieve partners leveren de beste videoproducties. Hierbij maken ze intensief gebruik van Ivory Studio om jouw video te verrijken met interactieve en gepersonaliseerde elementen. Dit levert innovatieve videoproducties op die de aandacht grijpen en vasthouden. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Interactieve videoproductie

Een interactieve video is een video met elementen zoals knoppen, aanklikbare lagen of interactieve overlays. Hierdoor ontstaat een interactieve beleving; je zet de kijker als het ware ‘achter het stuur’. De kijker kan hierdoor zelf bepalen welke content relevant voor hem is en blijft hierdoor langer geboeid. Interactieve video’s worden beter, langer en vaker bekeken en zijn dan ook vele malen effectiever dan lineaire video’s. De optimale combinatie van overtuigende beeldcommunicatie en de activerende werking van interactiviteit.

Gepersonaliseerde videoproductie

Met gepersonaliseerde video maak je de shift van massamarketing naar de meest persoonlijke beleving. Een persoonlijke video wordt op maat voor de kijker gegenereerd. Dit gebeurt geheel automatisch, tijdens het kijken. Door de gepersonaliseerde elementen voelt de kijker zich nog meer aangesproken en is hij eerder geneigd langer te blijven kijken of over te gaan tot actie. Een gepersonaliseerde video campagne is daarom effectiever dan een algemene video die gericht is aan de massa.

Wat voor custom video laat jij maken?

Ontdek de inspirerende voorbeelden van onze partners.

Interactieve video

Effectiever dan een lineaire video: door de interactieve beleving wordt informatie beter onthouden en wordt er meer betrokkenheid gecreëerd.

Gepersonaliseerde video

Relevant op individueel niveau: met gepersonaliseerde video maak je de shift van massamarketing naar de meest persoonlijke marketing.

Instructievideo

Instructievideo’s met interactieve of gepersonaliseerde elementen worden beter begrepen en onthouden dan een geschreven handleiding.

E-learning video

Het eigen leertempo kunnen bepalen en actief omgaan met de lesstof zorgen voor betere leerprestaties – interactieve video is daarvoor ideaal.

Onboarding video

Een onboarding video geeft een nieuwe medewerker een goed beeld van je bedrijf, zijn nieuwe functie en bijvoorbeeld jullie hygiënevoorschriften.

Veiligheidsvideo

Met een interactieve en persoonlijke veiligheidsfilm creëer je meer bewustwording bij je medewerkers en leren zij welke stappen te ondernemen.

Recruitment video

Chronisch tekort aan goed personeel? Ontdek de mogelijkheden van interactieve en gepersonaliseerde video’s voor je sollicitatieprocedure.

Product video

Direct kopen vanuit een video, persoonlijke suggesties of een productkeuzehulp – het is allemaal mogelijk met interactieve en gepersonaliseerde product video’s.

Bedrijfsfilm

Met een persoonlijke bedrijfsfilm genereer je meer naamsbekendheid, ga je de interactie aan met je klanten en bouw je aan een één-op-één relatie.