Pay as you grow

Flexibele abonnementen waar je mee vooruit kan.

Drukwerkdeal.nl

Samen met Ivory Studio heeft Drukwerkdeal.nl twee gave projecten gerealiseerd. De eerste: een interactieve nieuwjaarsduik. Onze klanten bepaalden zelf wie van onze medewerkers de koude IJssel insprong. De tweede was een succesvolle game gebaseerd op onze tv-commercial. Bij beide projecten dacht Ivory Studio actief mee. En ondanks dat wij in korte tijd veel eisen hadden, waren wij meer dan tevreden over het resultaat. Net als onze klanten!

Lonieke Schepers
Lonieke Schepers
NoBears

Interactieve video verbreedt onze horizon. Als webdevelopment bureau streven we natuurlijk voortdurend naar meer relevantie van online content. Dat gaat stapsgewijs. Dankzij interactieve video maak je sprongen in plaats van stappen. Interactieve en liefst gepersonaliseerde video overtreft de verwachtingen! En het is technisch goed te koppelen met de beschikbare data. Ivory Studio denkt hierover tijdens de conceptfase creatief en pragmatisch met NoBears en onze klanten mee.

Koen van Loon
Koen van Loon
FreshTV

Interactieve video geeft een waanzinnige extra dimensie aan de informatie die een videofilm standaard al heeft. Als bureau willen we een steeds diepere interactie voor onze klanten creëren. We zijn als bureau koploper met innovatieve interacties en personalisaties in videofilms en hebben het team van Ivory Studio hier absoluut bij nodig.

Peter de Graaf
Peter de Graaf

Veelgestelde vragen

+

Wat zijn kijkminuten?

Het verbruik bij onze reguliere abonnementen wordt uitgedrukt in kijkminuten per maand. Een kijkminuut is gelijk aan 60 seconden kijktijd. Het aantal minuten dat mensen in een maand naar jouw interactieve video’s bekijken bepaald het aantal verbruikte kijkminuten.
+

Hoeveel kijkminuten heb ik nodig?

De grootte van jouw kijkminuten bundel is afhankelijk van het verwachte verbruik. Het inschatten van het verwachte verbruik kan op verschillende manieren en is afhankelijk van de manier waarop de interactieve video wordt gedistribueerd.
Hieronder zie je een aantal rekenvoorbeelden:Voorbeeld 1: Website

Interactieve video ingesloten op een website.


Video duur:

2 minuten en 12 seconden

Gemiddelde kijktijd:

ca. 1 minuut

Paginabezoekers:

1.500 per maand

Kijkers:

750 kijkers per maand (ca. 50% klikt op play)


Indicatie kijktijd:

750 kijkers x 1 minuut = 750 kijkminuten per maandVoorbeeld 2: E-mail

Interactieve video op een landingspagina; distributie via e-mail.


Video duur:

1 minuut en 46 seconden

Gemiddelde kijktijd:

ca. 1 minuut

Geadresseerden:

75.000 klanten

Bezoekersaantal:

3.750 bezoekers (CTR van 5%)

Kijkers:

3.000 kijkers (ca. 80% klikt op play)


Indicatie kijktijd:

3.000 kijkers x 1 minuut = 3.000 kijkminutenVoorbeeld 3: E-learning

Interactieve video geïntegreerd in een e-learning platform (LMS).


Video duur:

12 minuten (verplicht)

Aantal cursisten:

400 personen


Indicatie kijktijd:

400 personen x 12 minuten = 4.800 kijkminuten

+

Wat gebeurt er als mijn kijkminuten op zijn?

Bij Ivory Studio gaan interactieve video’s nooit zomaar op ‘zwart’. We zullen je altijd waarschuwen als je over je limiet dreigt te gaan. Je kunt er dan voor kiezen om tijdelijk te pauzeren of te upgraden naar een voordeliger abonnement. Een andere optie is om buiten je bundel te gaan. Kijkminuten buiten de bundel worden aan het einde van de maand verrekend. Het tarief buiten de bundel is € 0,05 per kijkminuut. Je kunt het actuele verbruik op elk moment monitoren via het dashboard.
+

Hoeveel interactieve video projecten kan ik maken?

De hoeveelheid projecten die je kunt aanmaken is bij elk abonnement onbeperkt. De beperking zit hem in het aantal projecten dat je (tegelijkertijd) kunt publiceren. Bij een abonnement met bijvoorbeeld 5 interactieve video’s kun je dus maximaal 5 projecten tegelijkertijd ‘laten draaien’. Je kunt projecten eenvoudig ‘de-publiceren’ zodat er weer een andere interactieve video live kan zonder dat je hoeft te upgraden.
+

In welk formaat kan ik het beste mijn video’s uploaden?

Dit zijn de aanbevolen coderingsinstellingen voor het uploaden van video:


Container:MP4
Audiocodec:AAC-LC
Videocodec:H.264
Framerate:30 fps
Bitrate:8 Mbps
Resolutie: 1920 x 1080
+

Hoe zorgen jullie ervoor dat de video’s afspelen op verschillende browsers en apparaten?

Nadat je een video upload wordt deze door onze servers getranscodeerd naar verschillende formaten. Dit doen we om een brede ondersteuning te kunnen garanderen. Wij bewaren de originele video upload zodat we deze opnieuw kunnen transcoderen indien er nieuwe standaarden worden gehanteerd.
+

Kan ik interactieve video’s op YouTube zetten?

Nee, dat is niet mogelijk. De player van Ivory Studio is specifiek ontwikkeld om interacties in de video mogelijk te maken. Het afspeelmechanisme zorgt ervoor dat voor de video’s naadloos op elkaar aansluiten. Om een uitstekende kijkervaring te kunnen garanderen moeten de video’s worden gehost op het platform van Ivory Studio.
+

Op welke platformen kan ik de interactieve video’s plaatsen?

De player van Ivory Studio biedt ondersteuning voor de meest gebruikte webbrowsers voor desktop en mobile. Check onderstaande tabel voor de huidige ondersteuning.

Desktop webbrowserVersie
Google Chrome:42+
Internet Explorer:11+ (minimaal patch 36)
Microsoft Edge:Alle versies
Safari (OS X):8+
Firefox:26+
Opera:20+


Mobile / Tablet platformVersie
Android:5.0+
iOS:10+ (minimaal iPhone 5S)
+

Hoeveel mensen kunnen tegelijkertijd naar mijn interactieve video’s kijken?

Qua gelijktijdig verbruik van de interactieve video’s geldt een fair-use policy. Dit houdt in dat jouw verbruik niet te veel mag afwijken van dat van een gemiddelde gebruiker. Voor grootgebruikers maken we een ‘custom plan’ op maat. Klanten met een custom plan kunnen onbeperkt kijkminuten streamen. Hierbij is niet de kijktijd maar het piekverbruik leidend. Er wordt een bepaalde bandbreedte toegewezen aan een account zodat iedere kijker zonder problemen de interactieve video’s kan afspelen.

Start vandaag jouw gratis account

Registreren