Pioniers

Deze Nederlandse bedrijven werken al met Ivory Studio

Studio MAD

Realtime data en dynamische inhoud worden steeds belangrijker, ook voor animatie en film. Om continu mee te kunnen bewegen, moet je mee kunnen veren.. Interactieve film is één van de leuke nieuwe technieken die de gebruikelijke video-productie net iets anders maakt. Onze klanten willen graag inzage hebben in relevante statistieken. Door middel van interactieve film en een gekoppelde database kun je relevante data verzamelen, een meer persoonlijke boodschap brengen en kun je de user-experience van de kijker verbeteren. Met het interactieve platform van Ivory hebben we zelf de regie over hoe, waar en wanneer we interactiviteit kunnen brengen in de geproduceerde film of animatie. Het platform nodigt gelijk uit om te experimenteren met interactiviteit, ook zonder kennis van programmatuur.

Jordie Cress
Jordie Cress
Pestpectief

Wij gebruiken Ivory Studio om leraren (in opleiding) te trainen in het herkennen van pesten. Een belangrijk aspect in pesten is het groepsproces. Gebruikers dienen de groepsrollen te herkennen en selecteren. De meerwaarde van de interactieve video is dat het niet alleen erg leerzaam is, maar ook als leuk wordt ervaren.

Raiko Olde Boerrigter
Raiko Olde Boerrigter
Wannamation

Je bent je content; Het is onze missie uw boodschap effectief te visualiseren! Interactieve (animatie) video is een moderne toepassing en uitermate geschikt om het publiek te pakken en te begeleiden. Met Ivory Studio is het top samenwerken.

Rene den Dulk
Rene den Dulk
Visualchefs video & animatie productiehuis

Wij werken als bedrijf aan uiteenlopende visuele projecten. Interactieve video is hier een onderdeel van geworden. De kracht zit hem wat ons betreft in het sturen van je publiek. Een goed uitgedachte salesfunnel kan door middel van interactie perfect worden geactiveerd.

Tim Bakker
Tim Bakker
Flow Media

Bij Flow Media draait alles om content. Aansprekende content, afgestemd op je doelgroep. Online, maar ook offline. We maken van sprankelende interviews, effectieve nieuwsbrieven, onderscheidende social media berichten, goed vindbare webteksten tot krachtige interactieve video's.

Koert Klomp
Koert Klomp
Uncle Rhino

Met de tools van Ivory Studio kunnen we onze klanten een vergevorderde interactieve ervaring bieden. Een groot voordeel van Ivory Studio t.o.v. andere tools is dat er custom zaken kunnen worden toegevoegd waardoor we altijd in de behoefte van onze klanten kunnen voorzien.

Marnix Reijntjes
Marnix Reijntjes
HoneyMind

Omdat wij bij HoneyMind, een design- en content studio, onze focus hebben liggen op visuele en inhoudelijke communicatie en houden van innovatieve en toffe initiatieven, kunnen wij samen met Ivory Studio's out-of-the-box projecten realiseren die net dat beetje extra hebben!

Tessa Eberson
Tessa Eberson
Het Belgische Munthuis

Het opzetten van ons uitgebreide video project 'De Gouden Eeuw' was een uitdaging. Dankzij de positieve instelling en grote mate van flexibiliteit van Ivory Studio hebben we het tot een mooi eindresultaat kunnen brengen, dat bovendien enorm gewaardeerd werd door onze klanten!

Jorn Posthuma
Jorn Posthuma
Qviv Video & Animatie

Op een speelse manier video beleven. Ook op je tablet, vanuit je luie stoel. Interactieve video zit ste vast in de intake koffer. Niet voor de leuk, maar omdat het van waarde kan zijn.

Peter Sinnige
Peter Sinnige
Scheepens Reclamebureau

Waar we vroeger veel adverteerden, activeren we nu meer. Interactieve video is een interessante en sprekende keuze om mensen te bewegen. En Ivory Studio beheerst het als geen ander.

Stefan van Hulten
Stefan van Hulten
HFCM Fullservice communicatiebureau

Met interactieve video is het mogelijk om je boodschap optimaal aan te sluiten bij de informatiebehoefte van de individuele ontvanger. Resultaat is minder ruis en meer invloed op het resultaat van de communicatie

 Ilone Hansman
Ilone Hansman
Drukwerkdeal.nl

Samen met Ivory Studio heeft Drukwerkdeal.nl twee gave projecten gerealiseerd. De eerste: een interactieve nieuwjaarsduik. Onze klanten bepaalden zelf wie van onze medewerkers de koude IJssel insprong. De tweede was een succesvolle game gebaseerd op onze tv-commercial. Bij beide projecten dacht Ivory Studio actief mee. En ondanks dat wij in korte tijd veel eisen hadden, waren wij meer dan tevreden over het resultaat. Net als onze klanten!

Lonieke Schepers
Lonieke Schepers
RCW Media

RCW Media vindt het belangrijk om het beeld beter over te kunnen brengen en het publiek erbij te betrekken. Ivory studio draagt bij om een krachtige boodschap te produceren.

Maurits van der Boon
Maurits van der Boon
Makerscreators

Dankzij interactieve video van Ivory Studio kunnen we de engagement van influencer marketing video's sturen en verhogen. Een goede ontwikkeling voor creatieve makers en agencies!

Ramon Lukkien
Ramon Lukkien
Ganda

De vraag naar interactieve video neemt de komende jaren sterk toe. Ivory Studio is een partij die niet alleen technologisch innoveert, maar ook met je meedenkt op content en creatie. Alleen dan haal je als afzender het maximale uit de communicatie.

Dennis Gandasoebrata
Dennis Gandasoebrata
Glas om Lood

Interactieve video is een innovatieve tool om prospects aan de hand mee te nemen en de diensten of producten eenvoudiger te verkopen. De tool van Ivory zorgt ervoor dat er eenvoudig een kwalitatief product wordt ontwikkeld, waarmee onze opdrachtgevers boven hun concurrentie uitsteken.

Martijn Friederich
Martijn Friederich
DPI Animation House

Om onze doelgroepen nog beter te kunnen bereiken en vasthouden, willen we ook in onze video- en animatiecontent meer interactie toepassen. IvoryStudio biedt ons daarvoor het perfecte platform en support.

Simon van Vegten
Simon van Vegten
Moviebites

Als online video producent zijn wij voor onze klanten altijd opzoek naar innovatieve toepassingen die conversie verhogend werken. Interactieve video is daar een voorbeeld van en samen met Ivory Studio hebben wij een partner gevonden die ons daarin heel goed aanvoelt en aanvult.

Jeroen Vogel
Jeroen Vogel
Video Agency

Interactieve video maakt video meer relevant en geeft een creative extra opties om een verhaal op de juiste manier te laten zien. En bij deze vorm van film staat de beleving nog meer voorop omdat deze nog meer wordt afgestemd op de kijker.

Andre Freyssen
Andre Freyssen
Bureau Drop

Wij ontwerpen leerervaringen. Interactieve video's bieden een geweldige kans om online een 'echte' ervaring te beleven. Met de mogelijkheid om gelijk feedback te geven. Ivory Studio denkt mee en draagt bij. Superfijn.

Bart Wagenaar
Bart Wagenaar
Blikfilm

In onze zoektocht naar een partij die ons kon ondersteunen bij het interactief maken van onze films, kwamen we al snel bij Ivory Studio terecht. Naast perfecte ondersteuning hebben ze ons ook weten te inspireren om de films nog mooier te maken waardoor er een echte synergie ontstond die heeft geleid tot een geweldig product.

Frank van den Heuvel
Frank van den Heuvel
HelloBo

Alexander en Taede weten de mogelijkheden van interactieve video perfect te vertalen in commerciële ideeën voor onze klanten. Verder gewoon toffe gasten. Niet onbelangrijk.

Rens van Geel
Rens van Geel
NoBears

Interactieve video verbreedt onze horizon. Als webdevelopment bureau streven we natuurlijk voortdurend naar meer relevantie van online content. Dat gaat stapsgewijs. Dankzij interactieve video maak je sprongen in plaats van stappen. Interactieve en liefst gepersonaliseerde video overtreft de verwachtingen! En het is technisch goed te koppelen met de beschikbare data. Ivory Studio denkt hierover tijdens de conceptfase creatief en pragmatisch met NoBears en onze klanten mee.

Koen van Loon
Koen van Loon
MarketingXS

Voor de e-learning omgeving van Samsung zijn we gestart met Ivory Studio. Door het gebruik van interactieve video’s is er een hogere betrokkenheid van de deelnemers. Ivory Studio heeft ons uitstekend geholpen bij de livegang van de video. Dit resulteerde uiteindelijk in een zeer tevreden opdrachtgever.

Sander van Trijen
Sander van Trijen
Cameraden Media

Wij van Cameraden Media vinden het belangrijk om te blijven vernieuwen en onze klanten de nieuwste technieken te kunnen aanbieden. Interactieve video is daarvoor een erg mooie tool.

Robbert Thoolen
Robbert Thoolen
Bruutworks

Voor mij is interactieve video een unieke mogelijkheid om een boodschap over te brengen bij de kijker. Omdat de kijker actief deelneemt aan video, kan de boodschap beter blijven hangen.

Ruud Hofman
Ruud Hofman
Allur

De mogelijkheid van interactieve video zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers nog beter kunnen ondersteunen bij hun vraag om video met succes in te zetten. En de goede begeleiding die wij van Ivory Studio krijgen, zorgt ervoor dat we met veel vertrouwen onze opdrachtgevers kunnen adviseren.

Yvonne van Balkom
Yvonne van Balkom
Metafoor Media

Ivory Studio helpt ons geweldig met de inzet van interactiviteit en personalisatie voor onze klanten. Een betrouwbare partner met kennis van zaken en plezier in de omgang.

Harry Nijkamp
Harry Nijkamp
3XFilm

Omdat wij geloven dat video in de toekomst geen éénrichtingsverkeer meer zal zijn en echt communiceert met de kijker, hebben we in Ivory een partij gevonden die hierin meedenkt.

Hans Strikkers
Hans Strikkers
FreshTV

Interactieve video geeft een waanzinnige extra dimensie aan de informatie die een videofilm standaard al heeft. Als bureau willen we een steeds diepere interactie voor onze klanten creëren. We zijn als bureau koploper met innovatieve interacties en personalisaties in videofilms en hebben het team van Ivory Studio hier absoluut bij nodig.

Peter de Graaf
Peter de Graaf

Ook voorop lopen? Start vandaag nog!

Nu beginnen