Business Partner

ZoomWorks

Deventer, Overijssel, NL
zoomworks.nl

Over ZoomWorks

Van oorsprong een productiebedrijf van video en animatie. Inmiddels het grootse videomarketingbureau van Noord Oost Nederland. Een ervaren team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten.

Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt een stapje verder. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Het liefst laten we ons werk spreken. Stel je vraag en we denken graag met je mee. En kunnen daarbij concrete voorbeelden tonen van klanten zoals de Rabobank, Arval, Aevitae, Gemeente Utrecht, Amsterdam … en nog veel meer…

Niek Kuipers

Eigenaar

Vrijblijvend offerte ontvangen


Video’s

Rabobank

Maar liefst 460.000 stemmen van Rabobank leden, 30.310 deelnemende verenigingen. En aan ons de taak de Rabo Clubsupport Cheques uit te reiken middels gepersonaliseerde video.

Arval

Het doel? De doelgroep persoonlijke aandacht geven en zo de klanttevredenheid vergroten. En dat is gelukt, want statistieken liegen niet! Het resultaat? Een interactieve gepersonaliseerde welkomstvideo met een mega conversie.

BMN Bouwmaterialen

Het vergoten van het bewustzijn en de kennis omtrent veiligheid binnen de 81 vestigingen van BMN Bouwmaterialen. Doen we. Met interactieve video.