Business Partner

Phil & Flo

Groningen, NL
philenflo.nl

Over Phil & Flo

Phil & Flo Creative Studio verbeeldt de wereld van morgen.

Wij zetten ons in voor bedrijven die samen met ons de wereld van morgen, stapje voor stapje, een beetje mooier willen maken. Wij doen dit door in te zetten op specifieke sectoren waaronder de zorg, het onderwijs, de cultuursector en diverse innovatieve branches waaronder de duurzame energie- en duurzame foodsector.

Doormiddel van doelkrachtige animaties en video’s, verbeelden wij jouw ideeën. We leggen abstracte concepten helder uit middels 2D animaties of bouwen jouw product 1-op-1 na als 3D model. In een grenzeloze 3D wereld verbeelden wij jouw dienst, product en toepassing daarvan. Ook levensechte films, geschoten door onze eigen filmcrew zetten we in om de menselijke aspecten en het gevoel bij jouw ideeën over te brengen. Wie je doelgroep ook is, wij vinden de bijpassende toon en vorm.

We zijn beelddenkers, gepassioneerde professionals en houden van een uitdaging. Op basis van jouw ideeën, producten of diensten verbeelden wij, Phil & Flo, de wereld van morgen.

Peter de Graaf

Co-founder

Vrijblijvend offerte ontvangen


Cases

Pharmerit interactive leaflet

Voor Pharmerit maakten we een interactieve leaflet waarin we middels animaties en caseteksten, de nieuwste trend in de medische wereld in beeld brachten.