Registered Partner

Goldfizh

Utrecht, NL
goldfizh.nl
logo goldfizh profile

Over Golfizh

Hi! Goldfizh hier. Een jonge gup in de digitale vijver. Wij fixen dingen, geven de online marketing van organisaties kleur en draaien jouw campagnes.

Origineel en snel dankzij de kennis van ervaren marketeers in combinatie met de energie van jonge creatieven. Héle jonge creatieven. Mensen uit Gen Z, de eerst werkende generatie die is opgegroeid met smartphones en Facebook.

Gen Z geeft social media vorm en scherpt tijdens het swipen voor het slapengaan nog snel even jouw social campagne aan. Always on noemen wij dat.

En in de tijd dat je onze site checkt, hadden onze digital natives ook jouw interactieve video kunnen editen, je nieuwe website kunnen designen of je Insta viral kunnen laten gaan.

Kom maar op dus! We appen!

Mareijn de Wit

Digital Creative

Vrijblijvend offerte ontvangen


Cases

POYWE - E-learning professional Youth Work

POYWE zet zich in voor jeugdwerk in Europa. Door middel van een interactieve e-learning willen zij op speelse wijze kennis over brengen op jeugdwerkers.

Tover - Purposeful play

Tover is expert op het gebied van ‘purposeful play’. De interactieve Tovertafel helpt mensen met een cognitieve uitdaging. Tover wilt op een digitale manier haar product, kennis en medewerkers presenteren.

GoldfiZh promo 2020

Met onze interactieve voorbeeldvideo proberen we opdrachtgevers te enthousiasmeren en te overtuigen van de kracht van interactieve video.