Interactieve video

Wat is interactieve video?

Interactieve video is een nieuw medium dat video voorziet van interactieve elementen. Je geeft de kijker keuzes en de video past zich automatisch aan. Hierdoor is je boodschap altijd relevant. Interactieve video's openen een hele nieuwe wereld waarin de kijker centraal staat. Combineer de overtuigende kracht van video met de activerende kracht van gepersonaliseerde content. Ben jij er klaar voor? Probeer dan hier - gratis - onze tool uit.

Waarom interactief?

Of het nou gaat om online marketing, e-learning of een ludieke campagne, je wilt de kijker boeien en zo lang mogelijk vasthouden. Door het dialoog aan te gaan met de doelgroep en ontstaat er een beleving dat interactief is. Hierdoor kun je je video afstemmen op individuele wensen en behoeften. Resultaatverhogend, want een interactieve video wordt wel tot 3 keer langer bekeken! Jouw klanten staan te popelen, luister jij al écht naar je doelgroep?

Een interactieve video maken, hoe?

Wij bieden oplossing voor interactieve video’s met maar één doel: meer resultaat. Kies uit een van onze pakketten, download onze tool en leer vandaag nog een interactieve video te maken. Als trotse pioniers kennen wij de oneindige mogelijkheden als geen ander. Schakel ons dan ook gerust in wanneer je een interactieve video aan het maken met onze tool. Wij helpen je graag in dit creatieve proces. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Unieke beleving

  • Langere kijktijd

  • Beter onthouden

  • Uitstekend meetbaar

Gebruik interactieve video voor:

  • E-mailmarketing

  • Klantenservice

  • Gamification

  • Storytelling

Case: Drukwerkdeal.nl

In het voorjaar van 2016 lanceerde Drukwerkdeal.nl de campagne 'Vind de Print!'. Het verslavende spel (in de vorm van een interactieve video) zorgde voor een unieke multimediale campagne in het verlengde van de TV commercial. Gebruikers werden gevraagd om tijdens het kijken van de commercial zo veel mogelijk Drukwerkdeal.nl artikelen aan te klikken. Hoe meer gevonden prints, hoe hoger de score. De winnaar van de dag top-5 viel in de prijzen. Deelnemers konden hun score delen via Facebook en hun vrienden uitdagen om de score te verbeteren. Deze succesvolle game werd in een paar dagen tijd duizenden keren gespeeld. Het spel sloeg goed aan onder de deelnemers; zo'n 70% speelde het spel opnieuw!

Meer voorbeelden

Interactive Video: Drukwerkdeal

Meer weten?

"Ik beantwoord graag al je vragen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Stuur ons een berichtje en ik neem persoonlijk contact met je op."

Alexander Roossien - Ivory Studio

Alexander Roossien

Co-founder Ivory Studio