Interactieve video

Ondek de mogelijkheden van interactieve video.

Wat is interactieve video?

Interactieve video is een nieuw medium dat video voorziet van interactieve elementen. Je geeft de kijker keuzes en de video past zich automatisch aan. Hierdoor is je boodschap altijd relevant. Interactieve video opent een hele nieuwe wereld waarin de kijker centraal staat. Combineer de overtuigende kracht van video met de activerende kracht van interactieve content.

Bekijk voorbeelden

Waarom interactief?

Of het nou gaat om online marketing, e-learning of een ludieke campagne, je wilt de kijker boeien en zo lang mogelijk vasthouden. Door het dialoog aan te gaan met de doelgroep en ontstaat er een interactieve beleving. Hierdoor kun je afstemmen op individuele wensen en behoeften. Wist je dat interactieve video's wel tot 3 keer langer worden bekeken? Jouw klanten staan te popelen, luister jij al écht naar je doelgroep?

Onze rol in jouw succes

Wij zijn Ivory Studio. De oplossing voor interactieve video’s met maar één doel: meer resultaat. Als trotse pioniers op het gebied van interactieve video kennen wij de oneindige mogelijkheden als geen ander. Door gebruik te maken van onze tool kun je eenvoudig en snel video’s interactief maken en deze online serveren aan jouw doelgroep. Ben jij een pionier? Wacht niet langer!

Bekijk pioniers

Voordelen van interactieve video

  • Unieke beleving
  • Langere kijktijd
  • Beter onthouden
  • Hogere conversie

Gebruik Interactieve video voor:

  • E-mailmarketing
  • Klantenservice
  • Gamification
  • Storytelling

Case: Drukwerkdeal.nl

In het voorjaar van 2016 lanceerde Drukwerkdeal.nl de campagne 'Vind de Print!'. Het verslavende spel (in de vorm van een interactieve video) zorgde voor een unieke multimediale campagne in het verlengde van de TV commercial. Gebruikers werden gevraagd om tijdens het kijken van de commercial zo veel mogelijk Drukwerkdeal.nl artikelen aan te klikken. Hoe meer gevonden prints, hoe hoger de score. De winnaar van de dag top-5 viel in de prijzen. Deelnemers konden hun score delen via Facebook en hun vrienden uitdagen om de score te verbeteren. Deze succesvolle game werd in een paar dagen tijd duizenden keren gespeeld. Het spel sloeg goed aan onder de deelnemers; zo'n 70% speelde het spel opnieuw!

Case Drukwerkdeal.nl

Start vandaag jouw gratis account

Registreren