Integraties

Koppel je systemen aan Ivory Studio en maak je video’s slimmer.

Integratie: Google Analytics

Google Analytics

Door de gebruiksstatistieken van je interactieve video's door te sturen naar Google Analytics, kun je de data koppelen aan andere webstatistieken. Met deze integratie wordt interactieve video integraal onderdeel van je website en kun je blijvend optimaliseren.

Integratie: Google Tag Manager

Google Tag Manager

Gebruik je Google Tag Manager? Dan mag de data van jouw interactieve video's niet ontbreken. Zo kun je door deze integratie bijvoorbeeld bepaald klikgedrag van de kijker gebruiken als 'event' om een remarketing campagne te triggeren.

Integratie: Magento

Magento

Werk je in de e-commerce dan is de kans groot dat je met Magento te maken hebt. Met deze Magento integratie kun je dynamische data gebruiken in de video. Zo kun je actuele prijzen tonen, aanbiedingen laten zien of klantdata gebruiken om de video te personaliseren.

Integratie: MailChimp

MailChimp

Maak je gebruik van invoervelden in je video? Dan is het natuurlijk handig om deze 'opt-in' te koppelen aan marketing automation software. Vult iemand zijn e-mailadres in tijdens het kijken, dan kun je gelijk een e-mail marketing campagne activeren. Wij bieden een gestandaardiseerde integratie met MailChimp aan.

Integratie: Pipedrive

Pipedrive

Als je interactieve video gebruikt als sales tool, is het bijzonder effectief om te kiezen voor een integratie met een CRM. Pipedrive is met meer dan 50.000 klanten een van de meest gebruikte en laagdrempelige CRM systemen ter wereld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op