Ronald Tilma

Een jaar lang bij Ivory Studio

Ivory Studio heeft mij een jaartje terug aangenomen als stagiair marketing. Hierna ben ik verder gegaan met mijn studie Communication & Multimedia Design, maar heb ik Ivory Studio niet verlaten. Ik heb mijn afstudeeropdracht kunnen uitvoeren voor dit heerlijke bedrijf.

Marketing

In de tijd die ik heb gespendeerd in het kantoor in Lemmer hebben er veranderingen plaatsgevonden in medialand. Ik zie elke dag nieuwe marketingdoelen, strategieën en middelen op mijn schermen voorbij komen.

Interactieve video kan op vele punten in de customer journey zijn steentje bijdragen. Voor het optimaliseren van gebruikerservaring, conversie of service is interactieve video bij uitstek geschikt. Ook is het een perfecte manier om jouw doelgroep te leren kennen.

Innovatie in zicht

Toch is het niet zo makkelijk om als filmmaker of agency een nieuw middel aan het aanbod toe te voegen. Soms heeft het meer dan een innovatieve mindset nodig. Als het gaat om commercialisatie van producten is Elon Musk een geweldig voorbeeld. Hij toont aan dat innovatie dé manier is om je te onderscheiden tegenover concurrentie.

Als we terug gaan naar interactieve video is het duidelijk dat er meerdere Elon Musks op de aarde rondlopen. Ivory Studio werkt met vele innovatieve partners die op een verfrissende, relatief nieuwe manier willen communiceren met de doelgroep.

De toekomst van interactieve video

Filmmakers kunnen nu zelf een video interactief maken en klanten kunnen zelf de resultaten van de video inzien. Ik zie vele pioniers gebruik maken van Ivory Studio, die succesvolle interactieve video’s produceren. Ik verwacht dat er nog vele pioniers zullen genieten van de vele voordelen van interactieve video.

Gelukkig heb ik een jaar lang mijn steentje bij kunnen dragen in het team van Ivory Studio. Ik hoop dat ik jou ook nog eens persoonlijk kan helpen met het het inzetten van interactieve video!

Voorlopig tot sluit,

Ronald Tilma