Integraties

Koppel je systemen aan Ivory Studio en maak je video’s slimmer.

Google Analytics

Door de gebruiksstatistieken van je interactieve video’s door te sturen naar Google Analytics, kun je de data koppelen aan andere webstatistieken. Met deze integratie wordt interactieve video integraal onderdeel van je website en kun je blijvend optimaliseren.

Google Tag Manager

Gebruik je Google Tag Manager? Dan mag de data van jouw interactieve video’s niet ontbreken. Zo kun je door deze integratie bijvoorbeeld bepaald klikgedrag van de kijker gebruiken als ‘event’ om een remarketing campagne te triggeren.

Slack

Slack is een tool voor interne communicatie met miljoenen gebruikers wereldwijd. Het bundelt zakelijke processen en communicatie via gestroomlijnde kanalen. Door je interactieve video te koppelen kun je de verzamelde data op één centrale plek verzamelen.

Salesforce

Salesforce is wereldwijd de leider in cloudbased CRM-software. Gebruik je interactieve video als tool om leads te verzamelen of profielen van bestaande relaties te verrijken. Ook marketing automation behoort tot de mogelijkheden.

Hubspot

De marketing, sales en service software van Hubspot helpt bedrijven met maar één doel voor ogen: groei. Laat de kracht van interactieve video bijdragen aan deze groei. Ontdek de mogelijkheden van een naadloze integratie.

Pipedrive

Als je interactieve video gebruikt als sales tool, is het bijzonder effectief om te kiezen voor een integratie met een CRM. Pipedrive is met meer dan 50.000 klanten een van de meest gebruikte en laagdrempelige CRM systemen ter wereld.

Magento

Werk je in de e-commerce dan is de kans groot dat je met Magento te maken hebt. Met deze Magento integratie kun je dynamische data gebruiken in de video. Zo kun je actuele prijzen tonen, aanbiedingen laten zien of klantdata gebruiken om de video te personaliseren.

Mailchimp

Maak je gebruik van invoervelden in je video? Dan is het natuurlijk handig om deze ‘opt-in’ te koppelen aan marketing automation software. Vult iemand zijn e-mailadres in tijdens het kijken, dan kun je gelijk een e-mail marketing campagne activeren. Wij bieden een gestandaardiseerde integratie met Mailchimp aan.

Trustpilot

Trustpilot is een wereldwijd reviewplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Bedrijven gebruiken Trustpilot voor het opbouwen van vertrouwen, om de conversie te verhogen en om hun vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren. Met deze integratie verzamel je waardevolle reviews rechtstreeks vanuit je video.

Moodle

Met 60.000.000 gebruikers wereldwijd, is Moodle de meest gebruikte open source leeromgeving op de markt. Wij kunnen naadloos integreren zodat je interactieve video’s kunt inzetten als leeroplossing binnen dit veelzijdige LMS. Informeer naar de mogelijkheden.

Zendesk

Zendesk is een klantenservice oplossing waarmee je support kunt aanbieden via meerdere kanalen. Dankzij deze integratie kan dat nu ook via een interactieve video. Help klanten op een visuele en persoonlijke manier zonder af te wijken van de bestaande workflow.

Zapier

Zapier koppelt alle denkbare webapplicaties en dus ook met de software van Ivory Studio. Automatiseer je processen. Gebruik Zapier als denkbeeldige stekker om applicaties te laten ‘praten’ met je video.

Usabilla

Verzamel feedback van je klanten rechtstreeks vanuit je video. Met Usabilla vraag je jouw doelgroep om hun mening. Dit helpt je om je communicatie of dienstverlening continu te optimaliseren.

Hatch

Voeg e-commerce mogelijkheden toe aan je project. Met Hatch maak je producten shoppable rechtstreeks vanuit de video. Laat gebruikers zien bij welke winkel het product op voorraad is en link direct door naar de productpagina van de gekozen retailer.

Tripolis

Tripolis is een van origine Nederlands bedrijf en was tevens de eerste Europese e-Mail Service Provider (ESP). Wij koppelen met plezier jouw interactieve video aan de Tripolis Marketing Technology Hub.