Applicaties

Oplossingen om je video mee de wereld in te slingeren.

Personalisatie generator

Wil je gebruikers zelf gepersonaliseerde video’s laten maken en delen? Onze personalisatie generator werkt als een kettingbrief. Via de invoer van een paar simpele voorkeuren kunnen gebruikers zelf een gepersonaliseerde video genereren en deze delen met hun relaties. Ook handig om intern te gebruiken om ad hoc klanten te verrassen met een persoonlijke boodschap! Wij realiseerden al eerder personalisatie generators voor onder andere ING, Vandebron, STAP pensioen en Delta Hotel.

Live voting app voor bijeenkomsten

Vertoningen op het grote scherm mét interactiviteit? Geen probleem. Met onze live voting app kun je collectief een interactieve video ‘spelen’. Gebruikers loggen in via een QR code. De antwoordmogelijkheden worden getoond op de mobiele telefoon van de gebruikers. Uiteraard volledig gesynchroniseerd met de vertoning op het grote scherm. De keuze met de meeste stemmen wordt geselecteerd, zo bepaalt het publiek democratisch het verloop van de video. Gezamenlijk stemmen op een quiz in de video behoort ook tot de mogelijkheden.

Laat je interactieve video exporteren

Het is ook mogelijk om een stand-alone versie van je video te laten maken. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Android app

iOS app

Windows .exe